Hae
Yhtä kuin

Katsaus keittiöön

Heti ensimmäisenä täytyy harmitella, että ei ole olemassa ”ennen” ja ”jälkeen” kuvia. Niin valtavasti keittiömme muuttui, kun saimme vihdoin valittua meille sopivat uudet kalusteet. Edellinen pöytä ja tuolit olivat vanhassa asunnossamme ja aivan liian tummat tänne uuteen kotiin. Tai ”uuteen”, ollaanhan täälä jo vuosi pyöritty.

Löysimme sopivan pöydän ja tuolit Kalustetalo Juurikivestä. Juurikivi löytyy Ylöjärveltä ja Raisiosta. Yrityksellä on kuitenkin myös verkkokauppa. Tuotteet tuotiin kotiin saakka ja herrat vieläpä nopeasti kokosivatkin ne keittiössämme, huippu palvelua. Kiitos! Juurikivihän on kotimainen perheyritys ja laajasta valikoimastaan huolimatta varsin edullinen vaihtoehto. Tarjouksessakin näytti olevan nyt paljon kaikkea kivaa, voitte kurkkia niitä TÄSTÄ. Esimerkiksi kesäkalusteita! Myös jonkin verran oli tarjouksessa mm. muutamia Muuramen kalusteita.
Olen jo pitkään haaveillut tuollaisista tuoleista, joten ei ihme, että valitsimme tuon ”Texas” mallin sellaisen perinteisemmän mallin sijaan. Hyvän ja tyylikkään ulkonäön lisäksi tuolit ovat vieläpä mukavat istuakin. Näin esteetikkona, kun minulla on paha tapa mennä enemmän ulkonäkö edellä. Voin kuitenkin vakuuttaa, että Jassekin on kehunut näiden tuolien mukavuutta varsin runsaasti!
Kuten olen ennenkin kertonut (valittanut), on asuntomme kovin pimeä ja keittiöön valon tulon estää osittain takka. Senkin vuoksi vaaleat kalusteet olivat meille ihan must. Haaveilemme kovasti keittiöremontista, sillä tyyli on nyt hieman romanttinen. Kaakeleissa on upotettuna muun muassa teepannuja, ja meidän tyyliimme sopisi enemmän sellainen ihana ja kliininen kivilaatta. Mukavasti kuitenkin näinkin modernit tuolit istuvat nykyiseenkin lookkiin. Ehkä vielä joskus ne tulevat saamaan ympärilleen täydellisen kehyksen. Modernia sisustusta rakastavana tämä pöytäryhmä on jo kuin lottovoitto, vähä vähältä kohti päämäärää.

Ainoa murhe on tuo lapsen syöttötuoli, joka ei tietenkään enää yhtään sovi kuvioon. Vaihtoehtoina lienevät joko tuolin maalaus, tai vaihtaminen Stokkeen! Ihana lukija vinkkasi instagramin puolella, että meille sopisi täydellisesti nyt Stokken Steps. Ah, en voisi olla enempää samaa mieltä. Varsinkin, kun ns. junnutuoliin siirtyminen olisi varmasti ajankohtaista aivan kohta. Tyttö on pian 2-vuotta! Syyskuu on varsin pian, mihin tämä aika menee? Järkyttävää.
En voi olla ihastelematta uutta, valoisampaa keittiötämme. Miten kestimmekään sitä vanhaa pöytää ja rikkinäisiä tuoleja peräti vuoden täälä? Edelliseen asuntoon ne sopivat täydellisesti, mutta tänne nämä uudet ovat niin hyvät, huh huh. Nämä tuolit ovat myös mukavan kevyet ja ne eivät kolise kivilattialla. Vanhat tuolimme kolisivat ja rahisivat ikävästä, vaikka niissä oli pehmusteetkin jaloissa.

Hyvillä mielin kohti tupaantuliaisia! Mitäs te sanotte, mätsääkö kalusteet keittiön kanssa?

* Yhteistyössä Juurikivi Oy

8 kommenttia

 1. ELLI kirjoitti:

  Ihanat tuolit! Tosi kivannäköinen keittiö teillä muutenkin 🙂 ja hei niin upea toi vanha kahvimylly pöydällä<3

 2. Sini kirjoitti:

  Aivan ihana keittiö ja niin nätit tuolit! Nuo todellakin sopii tuohon keittiöön.

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

 3. hannamaria kirjoitti:

  Todella ihanat tuolit, just sellaset mitä olen itsellekin haaveillut parin huonomman pinnatuolin tilalle!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 4. MäSäMutsi kirjoitti:

  Meille tuli melkein samanlaiset tuolit. Ne on ihan huiput.

 5. Krissu H kirjoitti:

  Todellakin mätsää! Ihanan näköinen keittiö teillä minun mielestäni. 🙂

 6. Heidi Auvinen kirjoitti:

  Ihanat!! Itsellä hirveä asuntokuume tällä hetkellä, joten tällaiset postaukset on enemmän kuin kivoja 🙂

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi

 7. Anonyymi kirjoitti:

  Hei, pystyisitkö vastaamaan mahdollisimman pikaisesti, että saitko kalusteet veloituksetta blogiyhteistyössä? 🙂

 8. Jane / Yhtä kuin kolme -blogi kirjoitti:

  Moikka! Sain alennusta, en veloituksetta 🙂

Kommentointi on suljettu.