Hae
Yhtä kuin

Vaatehankinnoillaan voi tehdä hyvää

 * Yhteistyössä RIVA Clothing

Tiesitkö, että voit tehdä vaatehankinnoillasi myös hyvää? Yhdistää kivan tyylin ja hyvän mielen?
Saimme tutustua Jassen kanssa suomalaisen vaatemerkin, RIVA Clothingin tuotteisiin, ja valita
heidän hyväntekeväisyys mallistoistaan meitä eniten kiinnostavan. RIVA lahjoittaa syksyn mallistojensa jokaisesta myydystä paidasta 3 euroa hyväntekeväisyyteen. Kohteet ovat ilmastonsuojelu, mielenterveystyö, rescuekoirat, kiusaamisen vastainen työ ja saimaannorpat. Minkäs me sitten valitsemme omaksi kohteeksemme? No saimaan norpat tietenkin. Älä hyljeksi!
Mielestämme saimaannorppien suojelutyö on arvokasta ja haluamme ehdottomasti kannattaa sen tukemista. Norppa kun on yksi Suomen uhanalaisimpia eläimiä. Eivät muutkaan hyväntekeväisyys kohteet toki ole lainkaan huonoja, tärkeitä ihan kaikki. Mahtavaa, että voi olla tukemassa kohteita näinkin yksinkertaisella tavalla, kuin vaatteilla. Tällaisia kamppiksia olisi kiva nähdä enemmänkin.

”Älä hyljeksi” -tekstiilit herättivät heti meissä innostusta. Viininpunainen on tällä hetkellä itselläni suosikkiväri, joten valitsin itselleni sen värisen t-paidan. Paita on rento ja mukava päällä. Plussaa myös siitä, että paidan hiilijalanjälki on 90% pienempi, kuin tavallisen t-paidan. Materiaaliltaan se
on 100% puuvillaa.
Jassella oli RIVAN pehmeä collaripaita päällään, kun oltiin Avaimen keikalla Jyväskylässä. Paita herätti sielä paljon kiinnostusta, ja ottipa joku jopa kuvaakin paidasta! Niin huippu. Muutenkin paidasta on oltu kiinnostuneita ja kovasti tiedusteltu, mistä näin staileja paitoja oikein saa. Collari on ihanan pehmeää sisältä, tekisi mieli joskus ehkä vähän lainata tuota.. Materiaaliltaan se on 80% kampapuuvillaa ja 20% polyesteria. Paidat on painettu Hartolassa.
RIVA on perustettu kesällä 2016 ja sen takana toimivat kaksi opiskelijaa, Eeva ja Riku. He suunnittelevat itse printit ja kaikki tuotteet on valmistettu Fair Wear -sertifikaatin mukaisesti.
Tuotteissa on käytetty ympäristöystävällisiä materiaaleja ja valmistustapoja. Mahtavaa! Paidan pukiessa ylleen tulee hyvä mieli ja tekee mieli tehdä muutakin hyvää, auttaminen on IN.

Iskeekö tällainen vaatteiden ja hyväntekeväisyyden yhdistäminen, mikä olisi sun valintasi näistä hyväntekeväisyys kohteista?

10 kommenttia

 1. Jenni / big mamas home kirjoitti:

  Täytyy ehdottomasti tutustua tähän konseptiin. Itse tulisin koulukiusaamisen vastaista työtä, koska se kolahtaa täysin itseeni. Minua kun kiusattiin melkein koko peruskoulun ajan.

 2. Melissa L kirjoitti:

  Itse olen valinnut nyt monena vuonna peräkkäin Hope-Yhdistyksen 🙂

 3. Taru | Mutsi hoitaa kirjoitti:

  Pyrin vaatteissa eettisyyteen ja ekologisuuteen. Tietty jos hyväntekeväisyyden nimissä voisi ostaa jonkin vaatteen jolle on aito tarve, niin miksei ? Lähtökohtaisesti lahjoitan mieluiten aikaa ja sitten rahaa.

  Mutta mitä paidan väriin tulee, niin se on kyllä herkku! Mulle tulee aina syksyisin sellainen pakonomainen tarve kääriytyä kaikkeen viininpunaiseen ?

 4. Minnea Muru kirjoitti:

  Ihana slogan! Hylkeet olisi ollut munkin valinta 🙂 Ehdottomasti olisin mielelläni mukana tällaisissa hyvän mielen kamppiksissa!
  Ja paidatkin ovat söpöt!

 5. Jane / Yhtä kuin -blogi kirjoitti:

  Suosittelemme lämpimästi! Ja kurjaa, että olet joutunut tuollaista kokemaan <3

 6. Jane / Yhtä kuin -blogi kirjoitti:

  Sekin hyvä 🙂

 7. Jane / Yhtä kuin -blogi kirjoitti:

  Joo viininpunainen on <333

 8. Jane / Yhtä kuin -blogi kirjoitti:

  Niin on! Oikein ihanat paidat ja kohdekin 🙂 <3

 9. Lilian wilson kirjoitti:

  After being in relationship with Wilson for seven years,he broke up with me, I did everything possible to bring him back but all was in vain, I wanted him back so much because of the love I have for him, I begged him with everything, I made promises but he refused. I explained my problem to someone online and she suggested that I should contact a spell caster that could help me cast a spell to bring him back but I am the type that don't believed in spell, I had no choice than to try it, I meant a spell caster called Dr AKHERE and I email him, and he told me there was no problem that everything will be okay before three days, that my ex will return to me before three days, he cast the spell and surprisingly in the second day, it was around 4pm. My ex called me, I was so surprised, I answered the call and all he said was that he was so sorry for everything that happened, that he wanted me to return to him, that he loves me so much. I was so happy and went to him, that was how we started living together happily again. Since then, I have made promise that anybody I know that have a relationship problem, I would be of help to such person by referring him or her to the only real and powerful spell caster who helped me with my own problem and who is different from all the fake ones out there. Anybody could need the help of the spell caster, his email: AKHERETEMPLE@gmail.com
  or
  call/whatsapp:+2349057261346 you can email him if you need his assistance in your relationship or anything. CONTACT HIM NOW FOR SOLUTION TO ALL YOUR PROBLEMS
  AKHERETEMPLE@gmail.com
  or
  call/whatsapp:+2349057261346

 10. Lilian wilson kirjoitti:

  After being in relationship with Wilson for seven years,he broke up with me, I did everything possible to bring him back but all was in vain, I wanted him back so much because of the love I have for him, I begged him with everything, I made promises but he refused. I explained my problem to someone online and she suggested that I should contact a spell caster that could help me cast a spell to bring him back but I am the type that don't believed in spell, I had no choice than to try it, I meant a spell caster called Dr AKHERE and I email him, and he told me there was no problem that everything will be okay before three days, that my ex will return to me before three days, he cast the spell and surprisingly in the second day, it was around 4pm. My ex called me, I was so surprised, I answered the call and all he said was that he was so sorry for everything that happened, that he wanted me to return to him, that he loves me so much. I was so happy and went to him, that was how we started living together happily again. Since then, I have made promise that anybody I know that have a relationship problem, I would be of help to such person by referring him or her to the only real and powerful spell caster who helped me with my own problem and who is different from all the fake ones out there. Anybody could need the help of the spell caster, his email: AKHERETEMPLE@gmail.com
  or
  call/whatsapp:+2349057261346 you can email him if you need his assistance in your relationship or anything. CONTACT HIM NOW FOR SOLUTION TO ALL YOUR PROBLEMS
  AKHERETEMPLE@gmail.com
  or
  call/whatsapp:+2349057261346

Kommentointi on suljettu.