Hae
Yhtä kuin

Vaihtoehto suklaakalenterille, kirjajoulukalenteri! + IG ARVONTA

 *Yhteistyössä Otava

Viimeksi vinkkasin teille perheen yhteisestä, itse tehdystä joulukalenterista. Viime vuonna meillä oli Muumi kirjajoulukalenteri, ja se oli todellinen hitti! Lapsemme on nyt 2-vuotias, mutta vieläkään en innostu ajatuksesta, että lapsemme mutustaisi suklaata jokaisena päivänä. Toki senkin aika vielä tulee, ehkä ensi vuonna, katsotaan sitä sitten. Nyt kuitenkin hain kivaa vaihtoehtoa lisäksi tuolle meidän yhteiselle puuhakalenterillemme. Valinnaksi selkiytyi Mauri Kunnaksen Kirjajoulukalenteri.

Kilpailijoistaan se eroaa siten, että se on kokonaan kotimaista tuotantoa. Mahtavaa!
Kirjajoulukalenterikin on helposti koko perheen yhteinen. Glögilasit käteen ja koko perhe yhdessä sohvalle lukemaan pientä kirjaa. Niitä on kalenterissa 24 kappaletta, runsaasti siispä pieniä iltasatujakin jokaiselle illalle. Kirjajoulukalenterit sopivat loistavasti myös esimerkiksi kouluihin ja päiväkoteihin. Ei tule riitaa suklaasta! Kirjajoulukalenteri on siitäkin ihana, että siitä jää iloa myös joulun jälkeenkin. Meillä luetaan vieläkin ahkerasti viime joulun kalenterista tulleita kirjoja.

Innolla odotamme, mitä hauskoja tarinoita tästä kalenterista mahtaakaan löytyä! Tyttö oli kyllä niin innoissaan paketin avattuaan, että olisi tahtonut jo avata luukutkin.. Noh, ensi viikolla sitten vihdoin. Täytyy myöntää, että kalenteri on niin söpö, että se pääsi jo esille odottamaan joulukuuta.

Myös teillä on mahdollisuus voittaa itsellenne samainen Mauri Kunnaksen kirjajoulukalenteri! Siirry nopeasti instagramiin, ala seurata tiliämme @yhtakuin ja osallistu kalenterikuvassa mukaan arvontaan. Arvonta päättyy 27.11.2018

Ihanaa joulun odotusta!

Yksi kommentti

 1. Lilian wilson kirjoitti:

  After being in relationship with Wilson for seven years,he broke up with me, I did everything possible to bring him back but all was in vain, I wanted him back so much because of the love I have for him, I begged him with everything, I made promises but he refused. I explained my problem to someone online and she suggested that I should contact a spell caster that could help me cast a spell to bring him back but I am the type that don't believed in spell, I had no choice than to try it, I meant a spell caster called Dr AKHERE and I email him, and he told me there was no problem that everything will be okay before three days, that my ex will return to me before three days, he cast the spell and surprisingly in the second day, it was around 4pm. My ex called me, I was so surprised, I answered the call and all he said was that he was so sorry for everything that happened, that he wanted me to return to him, that he loves me so much. I was so happy and went to him, that was how we started living together happily again. Since then, I have made promise that anybody I know that have a relationship problem, I would be of help to such person by referring him or her to the only real and powerful spell caster who helped me with my own problem and who is different from all the fake ones out there. Anybody could need the help of the spell caster, his email: AKHERETEMPLE@gmail.com
  or
  call/whatsapp:+2349057261346 you can email him if you need his assistance in your relationship or anything. CONTACT HIM NOW FOR SOLUTION TO ALL YOUR PROBLEMS
  AKHERETEMPLE@gmail.com
  or
  call/whatsapp:+2349057261346

Kommentointi on suljettu.