Hae
Yhtä kuin
Kaupallinen yhteistyö

Friendship goals – juhlat niille tärkeimmille

Kaupallinen yhteistyö: Kotipizza, Olvi, 3 Kaveria, Ufo Shot Originals, Maxikarkki.fi, Taksi Tampere, Henkell & CO
*Sisältää mainoslinkkejä

* Kaupallinen yhteistyö

Viime lauantaina järjestimme tärkeimmille ystävillemme juhlat, ”friendship goals” teemalla, eli juhlimme ystävyyttä näin ystävänpäivän alla. Liian harvoin kiireiden keskellä on aikaa tavata kaikkia ystäviään, vaikka heitä päivittäin kelailisikin mielessään. Haluttiin järjestää jotain kivaa heille, osoituksena siitä, kuinka paljon heitä arvostamme, vaikka joudummekin usein skippaamaan itse monia menoja ja meininkejä. Toivottavasti tiedätte kaikki, miten tärkeitä olette meille!

YLTÄKYLLÄISYYTTÄ JA NESTETASAPAINOILUA
51410350 10217277049053732 2036931726671872000 O.jpgKaikki lähtee juhlissa liikkeelle tietysti aina tarjoilusta. Heti juhliin saavuttuaan vieraat saivat kouraansa Henkell & CO Suomi tarjoamaa ja monien kehumaa Mionetto-kuohuviiniä, tarkemmin kyseessä oli Mionetto Prestige Collection: Prosecco DOC Treviso Brut. Tämä kuohari oli todella hyvää! Tosi usein nimittäin on tullut maistettua myös liian kuivaa – tai aivan liian makeaa kuoharia. Tässä oli kaikki nätisti balanssissa. Maultaan se oli kuiva, hedelmäinen, päärynäinen ja sitruksinen. Kolmesta-neljästä pullosta riitti hyvin kaikille, vaikka olinkin hieman tuskaillut ennakkoon, mahtaisiko alkujuomat loppua kesken. Tietääkseni kukaan ei jäänyt onneksi kuivin suin. Hinta-laatusuhteeltaan tämä kuohuviini on myös tasapainossa, reilun kympin pullo. Juuri sopiva siis.Pizzaa.jpgKuoharin ohessa pääsi nauttimaan Kotipizzan pizzoista. Tarjolla meillä oli mozzarellaa, opera specialia, sekä vegepizzaa. Vegaanisessa vaihtoehdossa oli mm. herkkusieniä, rucolaa, tomaatteja ja vegaanista juustoa. Ainoastaan mozzarella pizzaa jäi ylitse, sillä pizzat (10kpl) olivat suunnattoman suuria (kokoa L) ja suunnattoman täyttäviä! Vierailta sateli kiitoksia ja olimme kuin hangon keksit heidän edessään. Monissa juhlissahan on tarjolla jotain pientä snäksiä, mutta me vedettiin homma vähän yli, enkä muista kuulleeni kenenkään valittavan nälkäänsä. Ja sehän se on pääasia? Tuntuu, että nykyään juhliin halutaan helppoutta enemmän tarjottavien suhteen, ja siihenhän Kotipizza on mainio. Olen ollut häissäkin, joissa illalla kurvasi pizzataksi pihaan tuoden Kotipizzan antimia vieraille – ja voi sitä juhlaväen riemua silloinkin. Simppeliä, laadukasta ja hyvää.

Mikäli jollekin olisi kuitenkin jäänyt nälkä, olisi hän voinut paikata tätä muhkealla herkkubuffalla, jonka puolestaan meille mahdollisti verkkokauppa Maxikarkki.fi. Oletteko jo tutustuneet heidän valikoimaansa? Suosittelen, heiltä on todella nopeaa ja kätevää (ja tietysti edullista) tilata isompiakin eriä suolaisia ja makeita herkkuja. Tyttäremme ilme oli näkemisen arvoinen, kun availimme Maxikarkin lähettämää postipakettia. Kaikki sipsit ja herkut olivat pysyneet matkalla hyvin ehjinä, joten kiitokset pakkaajille – hyvää duunia. Sipsejä ja karkkeja tuli tilattua niin valtava määrä, että myös tyttäremme pääsi onnekseen niistä nauttimaan, vaikka olikin vanhempieni luona juhlaviikonlopun hoidossa. Kiitos heille hoidosta – teillä oli kuulemma tosi hauskaa! Buenoa.51596721 10217276862409066 8612895878006439936 N.jpgMikäli karkeissa ei ollut tarpeeksi makeutta, niin virallisessa jälkiruuassa sitä kyllä riitti. Meillä oli tarjolla nimittäin tietysti myös jätskibaari 3 kaveria jäätelöillä! Miten mahtavaa! Hieman epäilytti aluksi, innostuisiko juomapuolesta kiinnostunut juhlaväkemme näillä pakkaskeleillä jäätelöstä, mutta kyllä se vain tuntui myös uppoavan kansaan. Makuvaihtoehtoina olivat valkosuklaa-vadelma, suklaa-pähkinäkinuski, pistaasi ja lakritsi-kookos. Eniten kehuja kuulin omastakin lempparistani, eli lakritsi-kookoksesta. Maku oli raikas kookoksen ansiosta ja lakritsi oli todellakin oikeaa tavaraa. 3 Kaveria – jäätelöissä ei käytetä lainkaan lisäaineita ja maut tulevat luonnosta – hatun noston paikka!

Näissäkin on mielestäni hinta ja laatu kohdillaan, sillä kun haluaa herkutella, eikö silloin kannattaisi satsata laatuun? 5-6 euron hinnoissa pyörivästä paketista riittää reilun kuuden pallon verran jäätelöä. Eli mikäli vain maltat, voit jakaa myös kaverin kanssa. ”Joku ehkä ajattelisi, että laitetaan raaka-ainetta purkkiin vain sen verran, että läpäistään kaiken maailman säädökset. Me ajatellaan toisin päin: kuinka paljon vaikkapa marjoja voi olla, ennen kuin menee jo överiksi. Ja onhan se joskus mennytkin”, yrityksestä kerrotaan. Hienoa, että luonnollisista raaka-aineista ei heillä pihistellä!Juomiaa.jpgKoko illan nestetasapainosta hyvää huolta pitivät Olvi Oyj:n lukuisat tuotteet. Tuotteita oli niin riittoisasti, että jokainen sai useammankin juoman kulauttaa sievään kurkkuunsa. Myös alkoholittomia tuotteita oli tarjolla; Uutuksia Koivunmahla & Minttu, sekä Health Labin Vitamin Water. Monet miehet tuntuivat tykästyvän koivunmahlaan ja naiset puolestaan tuohon Health Labin tuotteeseen. Health Labin tuotteesta pidin minäkin, vaikka alkuun mietin tuleeko Aloe Veran maku siitä liikaa lävitse. Olin väärässä ja olenkin ottanut myös töihin mukaan kyseistä juomaa. Rankan viikonlopun jälkeen ihan must! Täten kehotan muitakin testaamaan uutta tuotetta vähintään kaksi kertaa, ennen kuin antaa tuomionsa.

Vaikka naiset enemmän tähän mieltyivätkin, niin mm. eräs miespuolinen vieraamme päätti testata tätä ”kauneusvedeksikin” nimettyä tuotetta myös heti aamulla juhlien jälkeen – ja kyllä, vaikutukset olivat heti huomattavissa. Hän suorastaan hehkui. Uskokaa, tai älkää. Ei liene tarpeen mainita, miten hyvin myös Sherwoodin mansikka & päärynä siiderit maistuivat vieraillemme? Puhumattakaan Fizz omenasiideristä. Niimpä. Oh nomnom. Vaikka en olekaan kovin makeiden juomien ystävä, niin silti esimerkiksi Sherwoodin päärynäsiideri maistuu aina. Siinä on jotenkin maku tasapainossa ja ole kyseessä silti mikään tiedättekö, sellainen ällömakea siideri. Eniten illan aikana taisikin kulua juuri päärynäsiideriä.

YKSITYISKEIKKA JA JUHLIEN KUNNIAKSI TUOTETTU NIMIKKOBIISI

Illan huikein ohjelmanumero oli tietysti itse musiikki. DJ Frotoni lämmitteli juhlakansaa pitkin iltaa ja myöhemmin lauteille astelivat itse räp-skenen herrasmiehet, Tommi Pehmee ja Kyy Jonssi, jotka heittivät meille harvinaisen kovalaatuisen yksityiskeikan. Olin todella mielissäni, sillä viimeksi meillä oli juhlissamme kitara + mies, mutta ei tietenkään sitä genreä, johon koko elämäni perustuu. Nyt sain mitä halusin, ja myös yleisöstä löytyneet pesunkestävät hevimiehetkin tuntuivat nauttivan musiikista.R 25c3 25a4p 25c3 25a4tir 25c3 25a4p.jpgHerrojen, Tommin ja Kyyn, mehukkaita tuotoksia voitte käydä kurkkaamassa enemmänkin esimerkiksi TÄSTÄ. Linkin takaa avautuva biisi on melkoinen korvamato, näin varoituksen sanana. Yksi suosikeistani myös toki upean työpaikkani videolla vilahtamisen vuoksi, heh. Varsinkin näin lumen ja pakkasten aikaan alkaa kaivata kovasti lämpöisempää säätä videon katsottuaan. Sulaisipa kaikki lumi pian!

Myös Jasse hyppäsi mukaan, kun oli aika esittää heidän ”Friendship goals” biisinsä, jonka kolmikko oli tuottanut varta vasten näitä bileitä varten. Biisissä vilahtelivat myös lukuisat juhliemme yhteistyökumppanit, kuten esimerkiksi Ufo Shot Original. Meidän kaveripiirissämme Ufo Shotti on enemmän sääntö – kuin poikkeus. Kuten tälläkin kertaa. Terveiset Danielille shottien taakse, jälleen kerran. Myös taksit saivat biisissä kiitokset ja luonnollisesti, myös pizza ansaitsi kehunsa.

Vaikka vieraitakin oli lähemmäs 30, eivät naapurimme olleet kuulleet lainkaan melua. Aikamoista, kun ottaa huomioon levysoittimet, kolme mikrofonia ja kaiuttimet. Emme edes asu päätyhuoneistossa, vaan rivitalon keskellä. Huh. Oltiin kuitenkin varauduttu, ja varoitettu naapureitamme hyvissä ajoin mahdollisesta häiriöstä. Onneksi kaikki sujui varsin mallikkaasti tämänkin osalta. Ainoa mikä harmittaa, on se ettei kamerasta löydy enempää yhteiskuvia illasta.

TAKSI VIE JA SEK.. TAKSI TUO

Ehkä suurimmat kiitokset silti ansaitsee Tampereen Taksi. Kenenkään ei tarvinnut miettiä kuskina olemista näinkin kosteissa karkeloissa, vaan Taksi Tampere piti huolen turvallisesta kyyditsemisestä Tampereen keskustaan jatkamaan iltaa. Oli melkoinen näky, kun tyylikkäät ja puhtaana kiiltelevät taksit saapuivat letkassa pihaamme. Pihaamme kurvasivat kolme tilataksia ja yksi henkilötaksi. Itse sain kunnian tulla letkan perässä ”petotaksilla”, kuten Nestellan kuljettaja autoaan leikkisästi kutsui. Joku vieraista heittikin, että ”sinne taksiin se pääpiru kuuluukin”. Numero 666 ajoi varsin maltillisesti kuitenkin. Kun taksit saapuivat klo 23, oli ulkona jo todella pimeää. Taksikuljettajat yrittivät parhaansa ottaessaan meistä ryhmäkuvia, mutta valoisammalla olisi ollut parempi kyllä tällainen suorittaa. Mutta kun on kivaa, miten sitä ehtisi vielä kuvatakin tarpeeksi?
51432703 10217276866449167 5805292575703171072 N.jpg
Tähän väliin täytyy sanoa, että rasti seinään. Juhlaporukkamme ei kokonaan eronnut keskustaan saavuttua, peräti 90% illan seurueesta päätyi samaan yökerhoon jatkamaan iltaansa. Tapasimme vanhoja tuttujakin, hyviä ja huonoja tyyppejä – mutta onneksi niiden hyvien kohtaamisesta jää pitkäksi aikaa loistofiilis. Meinasin lentää pyrstölleni, kun ovella vastaani tuli ystävä vuosien takaa. Eihän siinä auttanut, kuin mennä kulauttamaan shotit sen kunniaksi! Hän myös muotoili varsin kauniisti, että: ”Et oo Jane ees rupsahtanu, vaikka oot synnyttänyt ja kaikkee, sähän oot pysyny kauniina jopa”. Jokaisen äidin korville pelkkää hunajaa, hah. Vaikka hieman kyseenalainen oletus, että mammat rupsahtavat heti lapsen saatuaan, mutta..

Mutta kaiken kaikkiaan ilta oli mukava ja tanssimme paljon, ehkä jokusen gt:n olisi voinut jättää tilaamatta, mutta mitäs näistä – kun kenenkään ei tarvinnut olla kuskinakaan! Toivottavasti myös vieraamme nauttivat täysin rinnoin menosta, matkoista ainakin heiltäkin sateli kiitosta ammattitaitoisille kuljettajille. Kuljettajilla oli hymy herkässä ja he loivat osaltaan mukavan tunnelman matkallemme – kiitos!

Kun oli aika suunnata kotia kohti, valintamme oli tietysti jälleen Taksi Tampere. Taksin tilaaminen heidän kauttaan on nykyään muutenkin suorastaan naurettavan helppoa, oletteko jo ladanneet Taksi Tampereen sovelluksen? Sovelluksen pystyy lataamaan Google Playsta, tai App Storesta nopeastikin, juuri ennen auton tilaamista.

Kyseinen sovellus on lanseerattu lokakuun alussa, joten kyseessä on vielä melko tuore juttu. Taksi Tampere näkee itsekin sovelluksensa tällä hetkellä kaikkein kätevämmäksi ja nopeimmaksi tavaksi tilata heiltä taksi. Lisäksi sovelluksella tilaaminen on täysin ilmaista. Sovelluksella voi myös maksaa taksimatkan, joten matkan päättyessä ei tarvitse käsitellä rahaa tai kortteja lainkaan, mikä on varsinkin juhlinnan ohessa melkoisen hyvä juttu – vai mitä? Ei tarvitse pelätä ainakaan hukkaavansa korttiaan, heh. Sekin kun on aina hyvin mahdollista. Jokainen tietää varmasti jonkun, jolle käynyt näin. Itsehän en mitään myönnä.
Mutta mikä oikeastaan on tämä hehkuttamani Taksi Tampere? Taksi Tampere on se luotettava, paikallinen (toimialueena Tampere, Lempäälä, Kangasala, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi), tuttu ja turvallinen taksitoimija, joka on toiminut alueella jo pitkään. Taksi Tampere on suomalainen osakasautoilijoiden omistama yritys. Ei tarvitse stressata säästä, ruuhkasta tai parkkipaikoista, kun nappaa taksin alleen. Ulkopaikkakuntalaisen pelastus ainakin on ehdottomasti aina taksi.

Kuinka ihanaa on päästä ovelta ovelle, nopeasti ja turvallisesti. Etenkin juhliessa! En myöskään pitäisi taksilla kulkemista tänä päivänä vain ”rikkaiden” oikeutena, kuten ehkä jokunen vuosikymmen sitten. Nykyään me ihan ”tavallisetkin Pirkot” valitsemme taksin yhä useammin ja useammin. Täytyy myöntää, että joskus on tullut mentyä kilometrinkin matka taksilla, kun korkkarit ovat liikaa raastaneet jalkoja loppuillasta.. Tiedätte ehkä tunteen?

Kiitos tuhannesti kaikille yhteistyökumppaneillemme ja kaikille teille vieraille. Ensi vuonna ehdottomasti kaikki tämä uudestaan! Miten sinä tapaat juhlia ystävänpäivää ja ystävyyttä?

Logot.jpg

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Kotipizza, Olvi, 3 Kaveria, Ufo Shot Originals, Maxikarkki.fi, Taksi Tampere, Henkell & CO

7 kommenttia

 1. Melissa kirjoitti:

  Meillä juhlitiin viimeksi läheisten kanssa syksyllä. Seuraavaksi avataan kesäkausi terassilla kun lumet sulaa ja terassikalusteet voidaan levittaa 🙂

 2. Sonja kirjoitti:

  Mahtavat juhlat! Janupeat tarjoilut! 🙂 Noissa juhlissa olisin mielelläni vieraana 😀

 3. Jane Yhtä kuin - blogi kirjoitti:

  Voi odotan myös niiiiin paljon kunnon kevättä ja kesää, ihan parasta!

 4. Jane Yhtä kuin - blogi kirjoitti:

  Oli kyllä mahtavat karkelot ja yhteistyökumppaneiden tarjoilut varsin herkulliset! 🙂

 5. Annika kirjoitti:

  Minäkin myönnän kulkeneeni joskus naurettavankin lyhyitä matkoja taksilla.. Mutta kun se on niin helppoa 🙂

 6. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihana ilta teillä, meillä on ensi kuussa sovittuna muutaman kaverin kanssa pienimuotoista illanviettoa – vihdoinkin 😀

 7. Meikkiholisti kirjoitti:

  Vautsi mitkä juhlat, on ollut kyllä kaikki kohdallaan tarjoilua ja ohjelmaa myöten 🙂

Kommentointi on suljettu.