Hae
Yhtä kuin

Mitä söisitte pääsiäisenä? Me tiedetään!

Mitä söisitte pääsiäisenä? Minäpä vinkkaan! En ole lampaan ystävä. Tai vaikka olisikin, lammas ei ole sellainen mitä tahtoisin lautaselleni muutenkaan asettaa. Kuten riistankin kanssa, koen ettei lammas ole minun juttuni.  Mutta se vinkkaaminen! Tai oikeastaan alunperin Liemessä -blogi antoi inspiraatiota minullekin, joten kaikki kunnia sinne suuntaan. Oletko jo kokeillut Liemessä – blogin kätevää ja helppoa reseptiä, joka myös säästää tiskeiltä? Pääset tsekkaamaan ohjeen tähän lohipeltiin suoraan TÄSTÄ.

Testasin tänään tuota reseptiä ja se hoitui mukavasti samalla, kun tyttö leikki takapihalla hiekkalaatikolla (jonka olen vaivalla saanut esiin hirveän lumimäärän alta). Aikaa kului yhteensä vajaa tunti, uunissa ruoka vietti aikaa yhteensä 45 minuuttia. Aineksiin meillä meni reilu 10€. Tarvitset yksinkertaisesti vain lohta, sitruunan, parsaa, 6-10 perunaa ja valkosipulia + vähän mausteita ja lorauksen öljyä. Kuinka helppoa!

Jälkkäriksi meille tulee jotain överijuustokakkua. Mahdollisesti taas kinderjuustokakkua, koska tiedättehän – pääsiäinen. Mielestäni tällaisen ruuan jälkkäri saakin olla tuhti. Mitä olette mieltä, olisiko mielessänne jokin muu jälkiruoka, joka tämän kanssa sopisi erityisen hyvin?

 

Ja niin, mitä te aiotte syödä pääsiäisenä – ellette tätä?

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *