Hae
Yhtä kuin
Kaupallinen yhteistyö

Katumuotia päästä varpaisiin

Kaupallinen yhteistyö: The Athletes Foot
*Sisältää mainoslinkkejä

Joko olette kuulleet The Athlete’s Foot:ista? Kyseessähän ei periaatteessa ole uusi tuttavuus, sillä myymälöitä on jopa 471 maanlaajuisesti. Muun muassa Tampereen Koskikeskuksessa.  Heiltä toki löytyy myös helppo verkkokauppa, joten sinun ei ole pakko liikuttaa kroppaasi mukavalta sohvalta mihinkään, ellet välttämättä tahdo. Parin klikkauksen päässä on vaatetusta koko jengille, ja palautuskin on ilmaista. Valikoimista löytyy maailman tunnetuimmat urheilubrändit. Ei liene kenelläkään yllätys, että me tyttäreni kanssa himoitsimme Adidasta. Kolmea raitaa löytyy päästä varpaisiin lähes päivittäin. Olen enemmän kuin otettu ja onnellinen, että pääsin jo toistamiseen tekemään yhteistyötä juuri tämän yrityksen kanssa. Valikoimassa on kaikkea mikä miellyttää ja sopii juuri minun tyyliini ja silmääni. Kun etsit katuvaatekauppaa, tiedät minne klikata itsesi tai suunnata jalkojesi suunnan.

Valitsin heidän naistenvaatteiden valikoimista itselleni tämän täydellisen värisen, perinteisen ja legendaarisen Adidaksen verkkatakin. Tämä väri puhuttelee minua tällä hetkellä eniten kaikista. Tätä väriä on alkanut pitkin talvea jo hiipiä vaatteisiini ja asusteisiini ihan salakavalasti. Mutta onhan se nyt söpö väri! Iskeekö teihin pastellivärit? Minttu, roosa? Olen aivan myyty nainen. Kyseistä verkkatakkia löytyy kaapista ennestään jo mustana, punaisena ja vihreänä.. Ainakin valkoinen ja sininen olisivat vielä aika ihanat omistaa. Tsekkaat naistenvalikoimaa kätevästi suoraan TÄSTÄ. Adidaksen verkkatakit ovat katukuvassa jo niin tuttuja, että niitä voi yhdistellä mielestäni helposti arkeen JA juhlaankin. Vastikään bongasin supermakean naisen Adidaksen verkkatakissa ja korkeissa koroissa, niiiin kuuma!

Uskollisena Vans-fanina löytyi jalkoihin maastokuvioiset Vansit. Koska omaan niin pienen jalan, löysin nämä junnuosastolta. Mutta yrityksen valikoimista löytyy kyllä varsin mukavasti naisille, miehille ja junnuille kenkiä – joten en usko, että ostokset jäävät kengän koosta kiinni kenelläkään. Kenkiä voit selata verkkokaupassa TÄSTÄ. ”Valikoimastamme löytyy viimeisimmät ja tyylikkäimmät katumuodin sneakerit naisille. Etsit sitten tasapohjaisia-, matalavartisia- tai teknisiä tennareita, niin The Athlete’s Footista löydät etsimäsi. Naisten kenkämuoti painottuu tällä hetkellä vahvasti käyttömukavuuteen ja tyylikkyyteen”, verkkokaupasta kerrotaan.

Olen jo pitkään etsinyt sopivaa festarilaukkua. Sellaista, minne mahtuisi juuri ja juuri puhelin, sekä lompakko. Tämä Adidaksen ”vyölaukku” ajaa täydellisesti asian ja sopii tarkoitukseen paremmin kuin hyvin. Arvoin hieman mustan ja sen roosan (taas) välillä, mutta päädyin kuitenkin turvalliseen tummaan. Ehkä tämä väri on kuitenkin loppupeleissä hieman monikäyttöisempi, mitä olette mieltä? Tämä on täydellinen myös kesäreissuille, laivalle ja baariinkin. Hinta on myös huomattavan edullinen, kun ottaa huomioon laadukkaan ja monikäyttöisen tuotteen. Laukku lähtee kotiin vajaalla noin 19 eurolla – ei paha. Hankit itsellesikin tuollaisen klikkaamalla TÄSTÄ.

Kun etsit katumuotia, voin vain suositella selaamaan tämän kaupan tarjonnan!

 

Kaupallinen yhteistyö: The Athletes Foot

5 kommenttia

 1. Diiskuneiti kirjoitti:

  Mä en itse oikein perusta urheilumerkeistä, mutta pakko sanoa, että tuo vaaleanpunainen takki on kyllä hirvittävän söpö! <3

  • Jane kirjoitti:

   Joo, tää on varmaan sellainen asia, joka jakaa ihmisiä kahteen eri leiriin 😀 Toiset tykkää ja toiset ei. Mutta kyllä, mustakin aivan syötävän söpö takki!

 2. Maisa80 kirjoitti:

  Itse en juuri käytä urheiluvaatteita. Tuo adidaksen verkkatakki on kyllä kiva. Sopisi hyvin tyttärelleni. 🙂

 3. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Sattuipa sopivasti. Olen haaveillut reippaaseen menoon sopivasta vyölaukusta ja tässähän se on. Ja musta on juuri sopiva. Kiitos vinkistä!

 4. Anna kirjoitti:

  ihana huppari 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *