Hae
Yhtä kuin
Kaupallinen yhteistyö

Kahvielämys veden äärellä + ALEKOODI

Kaupallinen yhteistyö: Slurp
*Sisältää mainoslinkkejä

Kesä on kahvifanille elämyksellistä aikaa. Tiedättehän miten kaikki maistuu aina tuhat kertaa paremmalta, kun nauttii ulkona. Näin on myös kahvin kanssa. Vaikka juon kahvia litroittain päivittäin paikassa, kuin paikassa – niin erityisen hyvältä kahvi maistuu silti ulkona nautiskellen. Sain kunnian päästä testailemaan SLURP -kahvielämystä ja mielelläni kerron  tästä kaikesta myös teillekin!

Sen huomasi jo tuoksusta sinä päivänä. Avasin postilaatikon ja leveä hymy ilmestyi kasvoilleni – KAHVIA! KAHVIA SUORAAN KOTIIN!! SLURP kahvielämyshän tuo nimenomaan herkulliset pienpaahtimokahvit suoraan paahtimolta omaan postilaatikkoosi. SLURP tarjoaa yhteistyössä pienpaahtimoiden kanssa herkullisia ja kestävästi tuotettuja laatukahveja. Yhdessä muutetaan maailmaa paremmaksi kuppi kerrallaan! Keitin arvatenkin heti testipannullisen ja ihastuin erityisesti SLURP -kahvin pehmeyteen. Päätin suunnata seuraavaksi nauttimaan kahvit kaikessa rauhassa kesäpäivästä nauttien vielä erikseen rannallakin. Toimetettua kahvia tuli kerralla 200g, joten siitä riitti keittää usemmatkin pannulliset. Pihistellä ei onneksi näin ollen tarvinnut yhtään. Sillä ei se olisi onnistunut. Mutta uiminen ja kahvista nauttiminen onnistuvat meikäläiseltä AINA.

Postilaatikkoomme tipahtanut kahvi oli tällä kertaa tyyliltään suodatinkahvia ja nimeltään tarkemmin ”HOLMEN HAVANA”.  Tummapaahdettua, lempeää kahvia Kuubasta. Kahvista löytyy tumman suklaan ja aromikkaan tupakkakasvin (!!) vivahteita. Se on myös tumman täyteläinen ja hivelevän vähähapokas, paketin tekstissä luvataan. Jo ensimmäisellä hörppäisyllä maistoin jälkimakuna selvästi tuon tumman suklaan. Myös ystävämme hämmästeli kahvin uskomatonta pehmeyttä. Keitän tunnetusti hyvin vahvaa kahvia, mutta silti kahvi onnistui pysymään maultaan pehmeänä. Loistavaa! Tuota tupakkakasvia en mausta tunnistanut, mutta en kyllä osaa edes oikeastaan sanoa miltä sen kuuluisia maistua. Sen sijaan tummuuden, suklaan ja pehmeän aromin tunnisti ilman pinnistelyäkin.

Välissä pulahdus veteen auringon hiljalleen tehdessä laskuaan ja sen jälkeen kupposet laadukasta kahvia. Välillä elämä voi tuntua helpolta. On vain vesi, kaislikko ja kahvimuki. Elämä tuntuu olevan auki joka suuntaan ja lukot eivät tunnu niin mahdottomilta avata. Kahvin pehmeys makunystyröissä saa mielen hyväksi ja olon vapaaksi. Elämä on tässä. Elämä on nyt.

Erityisen hienoa SLURPissa ja sen toiminnassa on mielestäni se, että kaikki kahvit toimitetaan hiilijalanjälkineutraalisti suoraan kotiin. Kahvit myös paahdetaan aina juuri sinulle ja se toimitetaan aina suoraan tuoreena paahtimolta kotiisi. SLURP Kahvielämys tuo parhaiden pienpaahtimoiden huippu laadukkaat kahvit mieltymyksesi mukaisesti tuoreena kotiisi 2 tai 4 viikon välein ja pystyt vaikuttamaan tähän itse. Pääset kertomaan millaisesta kahvista pidät ja tämän kaiken seurauksena sinulla on lopputuloksena aina laadukasta ja tuoretta kahvia kotonasi, kuinka hienoa! Rakastan ja elän, hengitän kahvia joten tällainen palvelu on minulle todellista arjen luksusta. Raskaankin viikon keskellä paketti kahvia postilaatikossa voi pelastaa synkemmänkin päivän. Kahvielämys on myös loistava lahjaidea! Miten ihana ajatus, että voisi antaa ystävälle lahjaksi useamman elämyksen yhden sijaan? Vaikkapa kokonaiset puolivuottakin? Jo pelkkä ajatuskin lämmittää sydäntäni.

Haluaisitko säkin kätevästi kahvia suoraan postilaatikkoosi? Laadukasta ja herkullista kahvia? Tutustua kahveihin vaivattomasti? Kyllä, kyllä ja kyllä? Ilouutisia,  koodilla: ”yhtakuin” saatte huikeaan hintaan  alennuskoodilla kahvielämyksen, ensikahvin 5 euron alennuksella ja ilman postikuluja, eli 200g kahvielämyksen vain 4,89 eurolla! Ota suunnaksi https://www.slurp.coffee ja pääset säkin nauttimaan kahvielämyksistä vaikkapa juuri tällä tavalla, laiturin nokassa ihanana kesäiltana. Suosittelen!

Nautithan elämästä, ystävä hyvä.

Kaupallinen yhteistyö: Slurp

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *