Hae
Yhtä kuin
Kaupallinen yhteistyö

Place to Sleep Hotels – helppoa ja laadukasta majoittumista

Kaupallinen yhteistyö: Place to sleep
*Sisältää mainoslinkkejä

Pääsin viime viikon torstaina testaamaan itselleni täysin uutta hotelliketjua, Place to Sleepia Porissa. Olisin kertonut tästä enemmänkin teille jo aikaisemmin (uskokaa pois, mieli teki kovasti!), mutta koska olin matkalla yllättämään tulevan morsiamen polttareissaan – en voinut paljastaa sijaintiani vielä silloin. Olisi ollut vähän epäilyttävää, mikäli tulevalle morsiamelle olisi valjennut että olen löhöilemässä Porissa hotellissa ilman, että olisin ilmoittanut hänelle asiasta mitään. Koska AINA kun olen Porissa, me tapaamme. Oli ihanaa päästä testaamaan uutta ketjua, mutta myös todella haastavaa tehdä se kaikki ”salaa”. Vaan onnistuinpas!

Place to Sleep Hotelsin liikeidea on tarjota laadukasta hotellimajoitusta järkevään hintaan erityisesti pienemmille paikkakunnille ja suurempien paikkakuntien ”kakkoslokaatioihin”. Huoneiden ja sänkyjen laadussa ei tingitä, minkä huomasikin heti huoneen oven avatessaan! Huoneet ovat hyvin varusteltuja ja niistä löytyy aina mm. jääkaappi, mikro ja vedenkeitin. Place to Sleep -hotelleja on jo Loviisassa, Hollolassa, Raumalla, Porissa, Limingassa ja Raisiossa. Kesällä 2019 aukeavat myös Kangasalan ja Lohjan hotellit.

HELPPOA, LAADUKASTA

Käytännössä teille varmasti eniten kertoo se, että idea on oikeastaan sama, kuin Omena-hotelleissa. En kuitenkaan missään nimessä tahtoisi lähteä tässä nyt erityisemmin näitä kahta vertailemaan. Nyt minulla on kuitenkin kokemusta molemmista kaupallisestikin, ja ollakseni täysin täysin rehellinen, täytyy minun kertoa teille, että Place to sleep vie kilpailun. Huoneeni oli niin kaunis! Valoisa ja täydellisellä sijainnilla. Puhdas, raikas, moderni ja persoonallinen. Aion ehdottomasti majoittua jatkossakin tämän ketjun hotelleissa. Näkymä huoneestani oli upea, isoista ikkunoista näkyi kaupungin meno ja meininki kauniisti. Toivoisinkin, että hotelleja tulisi mahdollisimman pian mahdollisimman monelle paikkakunnalle. Hintakin majoittumiselle on mukavan edullinen. Aina ei halua olla ystävilleen vaivaksi, kun menee moikkaamaan heitä eri paikkakunnalle. Silloin tällainen majoittuminen on mielestäni loistava. Saat omaa rauhaa, mutta olet silti kaupungin ytimessä valmiina kahvittelemaan ystäviesi kanssa.

NOPEA KASVU JA PAIKALLISET KOKEMUKSET

Ensimmäinen Place to Sleep -hotelli avasi ovensa Loviisassa toukokuussa 2017. Sen jälkeen kasvu on ollut nopeaa: alkuvuodesta 2018 aukesivat Rauman ja Hollolan hotellit, seuraavaksi heinäkuussa Pori ja marraskuussa 2018 aukesi upouusi Limingan hotelli. 2019 ketju laajenee jo Raisioon (toukokuussa), Kangasalle (kesäkuussa) ja Lohjalle (elokuussa). Vauhti on huima ja lupaava!

Ideahan tässä tosiaan on monelle jo tuttu, simppeli. Varaat huoneen netissä ja saat ovikoodin puhelimeesi. Pientä lisämaksua vastaan voit nauttia aamupalaa läheisessä kahvilassa. Jääkaappi ja mikro olivat kuitenkin niin tilavat ja laadukkaat, että omin eväin pärjäsi loistavasti. Myös kylpyhuone oli raikas ja puhdas, suihkussa viihtyi pidemmänkin tovin. Mikä kohdallani nyt ei ole toki mitenkään tavatonta. Jokaisessa hotellissa on myös oma tyylinsä visuaalisesti, paikkakunnan mukaan. Tämä on kiva lisä!

”Place to Sleep Hotels on hyvä kumppani paikallisille yrityksille ja mahdollistaa majoittujille aidosti paikallisen kokemuksen. Me keskitymme majoitukseen, muut palvelut tarjoavat paikalliset toimijat. Hotellin ansiosta turistit ja työmatkalaiset viettävät kohteissa enemmän aikaa, jolloin suuremmat naapurikunnat eivät vie kaikkea vapaa-ajan kulutusta. Näin saadaan lisää työpaikkoja ja hyvinvointia myös pienemmille paikkakunnille. Samalla vastataan lähimatkailutrendiin ja kiinnostukseen kokea geneeristen hotellipalveluiden sijaan paikallista kulttuuria”, kertoo Marketing Manager Annika Appel Place to sleepista.

TULEN TOISTEKIN

Erityisesti rakastan tuota huoneessani ollutta seinää sänkyjen takana. Miten upea! Etenkin illalla se näytti hyvin tunnelmalliselta yövalojen loisteessa. Place to Sleep oli aivan loistava hotelli tarpeisiini. Pystyin valmistelemaan kätevästi tulevia polttareita ja hotelliin oli helppo saapua yksinkin. Hotellissa ei tarvitse jonottaa turhaan tiskille, vaan saat marssia suoraan omaan huoneeseen. Tulin Poriin bussilla ja bussi jätti aivan hotellin kulmalle, miten näppärää. Yllätysaamuna pystyin myös poistumaan hotellista ilman turhaa jonottelua. Lähdimme ennen kello kahdeksaa aamulla valmistelemaan morsiamen yllätystä ja noutamaan häntä päivän rientoihin. Aikataulumme oli tiukka, joten ei olisi kyllä ollutkaan aikaa jonotella ylimääräisiä palveluita.

Odotan jo innolla, milloin pääsen jälleen yöpymään tämän ketjun huoneissa, en olisi rehellisesti sanottuna osannut yhtään odottaa näin laadukasta ja kaunista hotellia ja siksi nämä kuvat eivät teekään hotellille tarpeeksi oikeutta. Niin valoisaa, raikasta. Olenkohan jo tarpeeksi toistanut tässä näitä samoja adjektiiveja? Heh. Ensi kerralla täytyy tulla majoittumaan oikein ajan kanssa, nyt oli hieman liian hoppu kaikenlaisten järjestelyiden kanssa.

Kiitos Place to Sleep Hotels – tulen varmasti uudelleenkin!

Kaupallinen yhteistyö: Place to sleep

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *