Hae
Yhtä kuin

Olisipa aina kesä ja hyttyset

Viikon kesälomapätkä on ohitse. Kertaakaan en katsonut lomalla sähköposteja. No, paitsi tänään. Pieni vinkki, ei kannata tehdä sellaista. Noup. En voi uskoa miten monta sähköpostia voi kertyä pelkästään viikossa. Tuleeko niitä todella aina näin paljon!? Arjessa sitä määrää ei niin huomaa. Onneksi tämä oli kuitenkin vasta ensimmäinen lomapätkä. Huomisesta alkaa vajaan kolmen viikon mittainen työrupeama, jonka jälkeen koittaa kolmen (!!!) viikon kesäloma vielä. Ahh. Heti loman alussa meitä kutsuu mm. Saimaa, sillä saamme kunnian lähteä testaamaan Norppamajojen mökkiä Savonlinnaan. En malta odottaa! Rakastan Saimaata ja tietysti myös niitä norppia. Toivon, että tänäkin kesänä bongaisin ainakin yhden.

Tämä pätkäkin oli silti varsin ihana ja tapahtumarikas. Ehdin käydä juhlimassa polttareita, testaamassa uuden hotelliketjun, mökkeillä, kiertää kirppiksiä, viettää aikaa perheen ja suvun kanssa.. ja kaikki huipentui vielä perjantaina Provinssiin. Olin odottanut 20 vuotta nähdäkseni Limp Bizkitin ja Cypress Hillin livenä. Voi pojat olin maireana, kun haaveeni vihdoin toteutui. Vaikkakin niskani sai kyllä ikävä kyllä jälleen vähän osumaa Limp Bizkitin keikalla. Sellaista se on, kun 152cm yrittää nähdä jotain ja hyppiä mukana. Mutta oli se silti sen arvoista. Vaikkakin sainkin jäätävän migreenin keikan jälkeen. Ouh.

Vietit sitten lomaa, taikka et – toivon sinulle rentouttavaa kesää. Smak!

 

Ps. Millä helkutilla herätään tytön kanssa huomenna jälleen klo 5.40??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *