Hae
Yhtä kuin

Skideistä mallia, 5 kesäpuuhaa aikuisellekin hintaan nolla euroa!

Kesä ja taskussa humisee tyhjyys, korkeintaan pieni okapallo pyörii surullisesti pohjalla? Tuttua? Ei hätää, tsekkaa iisit vinkit kesänviettoon – otetaan mallia mainioista pikkuskideistä!

Muurahaisten tutkiskelu

Aika kuluu rattoisasti seuraillen muurahaisten ahertamista. Minne ne ovat menossa? Miten kaikki mahtuvat yhteen kekoon? Entä oletko koskaan katsonut tarkemmin,
miltä tyypit oikeastaan näyttävätkään? Onko muurahaisilla säärikarvoja? Jotkut ahertaa – minä en. Todellista Downshiftausta!

Kukkien keräily

Kerääppä kalliin kukkakimpun sijaan mökkituliaisiksi. ihan perinteinen voikukkakimppu ja sido se nätisti vanhalla langalla.  Kaverin kengän nauhakin käy hyvin. Voit irroittaa sen huomaamatta kaverin torkkuessa aurinkovarjon alla. Voit myös ilahduttaa randomeita ihmisiä ja ojennella kukkasia satunnaisille kulkijoille. Ehkäpä pelastat jonkun päivän! Ahdistaako parisuhdekiemurat? Selvitä ongelmasi perinteisellä rakastaa-ei rakasta menetelmällä.

Vesilätäköissä hyppely

Koska viimeksi olet kokeillut hyppiä lätäköissä? Yllättävän rentouttavaa. Unohtuu se jäätävä laskupino ja tuleva palaveri. Pue kumpparit jalkaan sateen jälkeen ja anna mennä!

Keinuminen

Vieläkö osaat ottaa hurjat vauhdit ja antaa nvauhdin laittaa tukkasi sekaisin? Et tarvitse välttämättä kallista huvipuistoa, suuntaa läheiselle leikkikentälle ja sekoa. Tällä iällä keinuminen on verrattavissa suoraan Särkänniemen hurjimpiin laitteisiin – usko pois.

Katupiirtely

Päästä luovuutesi valloilleen ja ota liidut kouraan. Maailma on täynnä tylsää ja harmaata asfalttia – väritä sitä! You go girl! Piirrä ruutuja ja testaa onnistuuko vielä ruutuhyppely. Voittajalle tarjotaan siideri terassilla niillä rahoilla, jotka keräätte pidettyänne taidenäyttelyn katumaalauksille, jonne myitte muina miehinä pääsylippuja kovaan hintaan.

 

Nollabudjetin kesä – onnistuu!