Hae
Yhtä kuin

Sisustushaaveita, 5 pakollista hankintaa uuteen kotiin

Muutto lähenee, enää viikko – en voi uskoa. Viikko aikaa pakata elämänsä laatikoihin. VIIKKO. Voin kertoa, että tekemistä riittää vielä aivan valtavasti. Aikaa on silti tietysti myös haaveilla, sisustushaaveet käyvät todella kovilla kierroksilla – vaikkakin budjetti puolestaan on hyvin tiukka. Tässä saakin haastaa oman keksiäisyytensä saadakseen kaiken tarvittavan hankittua.

X Vaaterekki: Tämä on pitänyt hankkia jo pitkään, mutta tässä asunnossa ei ole ollut sille järkevää/tarkoituksellista paikkaa. Nyt tiedän jo minne tällaisen sijoitan uudessa asunnossa!

X Lisää viherkasveja: Ei varmaan tarvitse selitellä? Enemmän on enemmän.

X Sohva: Vanha jää tänne vanhaan asuntoon. Muutenkin haaveissa ollut jo vuosia vaaleanharmaa sohva. Eri asia koska sellainen on varaa hankkia?

X Sänky: Hyvin tarpeellinen. Vanha jää vanhaan asuntoon. Nyt ongelma on myös pienehkö makuuhuone. Enää ei mahdu 160cm, koska haluan myös tytön sängyn makkariin. Eli ehkä 120cm?

X Lepakkotuoli: Tavattoman pitkäaikainen haave. Ei enää ehkä kovin trendikäs, mutta itse tykkään ja se kai tärkeintä? Sellainen vähän kulahtanut nahkainen – JOO!

Lisäksi toki tarvitsemme tytön kanssa mm. tv-tason (vaikka laittaisimmekin telkun kiinni seinään). Tehtiin tasajako meidän tv-tason ja yhden lipaston kanssa, toinen saa toisen ja toinen toisen. Näin ei tarvitse ihan kaikkea ”ostaa” toiselta. Itse telkkari tosin tavallaan puuttuu. Otan nimittäin luultavasti mukaan vanhan telkkarimme, joka on rikki. Mutta lopulta sen korjaaminen tulee halvemmaksi, kuin kokonaan uuden ostaminen. Telkkarit ovat muutenkin minusta vähän höhlää ”välineurheilua”, varsinkin kun lopulta katson lähinnä joskus vain Netflixiä. Silti en oikein tiedä osaisinko olla kokonaan ilman telkkaria. Tai osaisinko tyttäreni? Mitä olisivat lauantaiset aamut ilman piirrettyjä ja hitaita aamupaloja? Telkkarista katsominen on kuitenkin erilaista fiilikseltään, kuin läppäriltä tai puhelimesta. Puhelimesta ei ole kivaa katsoa yhdessä toisen kanssa ja muutenkin puhelimen ruutua pitää katsoa ärsyttävän (haitallisen?) läheltä. Ei kiva.

Haaveilin hieman, että olisin ehtinyt maalata uudessa asunnossa seinät ennen muuttoa, mutta koska tapetti täytyy poistaa ensin kaikkialta, siirrän hieman tätä remppailuani. Ainakin yksi sopiva sävy on kuitenkin jo mielessä, vähintään tehosteseinäksi – laasti. Laasti on sellainen sävy, joka muistuttaa tarpeeksi hieman betonia. Haluaisinkin uudessa asunnossa yhdistää rouheutta ja boheemiutta keskenään. Käytännössä tarkoittanee muun muassa korkin ja juutin yhdistämistä muutoin ”moderniin” ja teolliseen tyyliin. Kaikki kruunataan niillä miljoonilla viherkasveilla.

En malta odottaa! Joskus onkin aivan himskatin vaikeaa olla näin malttamaton kaiken sisustukseen tai remontointiin liittyvän kanssa. Löytyykö muita malttamattomia?

 

 

*fiiliskuvat: https://www.pexels.com/

6 kommenttia

 1. Sorakukka kirjoitti:

  Oijei! Itse pidän enemmän siitä että remontti olisi kutakuinkin valmis ennen muuttoa. Sitä helposti käy niin että remontti junnaa paikoillaan vielä pitkään muuton jälkeen. Tai näin ainakin meille kävi. Vasta vuosi muuton jälkeen viedään remonttia eteenpäin ?

  • Jane kirjoitti:

   Samoin minä! Hommaa kuitenkin riittää niin paljon, että pakko muuttaa ensin 😀 Toivotaan ettei menisi aivan vuotta!

 2. villananna kirjoitti:

  Hiljaa hyvää tulee, sanotaan. Niin ja onnea uuteen kotiin 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Puolisen vuoden asumisen jälkeen omalla hankintalistalla on edelleenkin vaikka ja mitä 😀

 4. Johanna / KoivuTV kirjoitti:

  Mukava postaus ja ihanat kuvat! Paljon onnea uuteen kotiin ja tsemppiä järjestelyihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *