Hae
Yhtä kuin
Kaupallinen yhteistyö

Talvi tulee, äänestä suosikki talvitakkiasi

Kaupallinen yhteistyö: Spartoo.fi

Ensi viikolle on luvattu lunta ja myräkkää, hyytävää kylmyyttä. Viimeistään tässä vaiheessa alkaa päässä raksuttaa, että täytyisi ymmärtää hankkia sopivia varusteita talven varalle. Usein käy niin, että lapselle on kaikki vaatteet viimeisen päälle – mutta itse palelee. En halua niin käyvän tänä talvena.

Siksi päädyinkin selaamaan Spartoo.fi verkkokaupan valikoimaa. Spartoo.fi osoitteessa on varsin näppärää tehdä ostoksensa, mitä arvostan näin kiireisen ja sekaisen arjen keskellä. Ajatus shoppailusta kaupoissa kaupungilla pitkän työpäivän jälkeen ei innosta. Sivuston pääpaino on jalkineissa ja niitä olemmekin sieltä aika usein tilanneet. Toiseksi hyväksi kategoriaksi olemme todenneet takit. Viime talven menin tuolta tilatulla parkatakilla ja nilkkureilla. Tuotteet tulivat nopeasti ja olivat mainiossa kunnossa. Valikoimaa varsinkin kengistä löytyy koko perheelle hyvin ja siksi päädyin jälleen juuri heidän valikoimiaan tutkailemaan tälläkin kertaa. Mitä muuta hyvää kyseisessä verkkokaupassa on? Ehdottomasti kuluttajat arvostavat tänä päivänä ilmaista palautusta ja toimitusta – ja ne verkkokaupasta löytyykin. Palautus on ilmaista jopa 30 päivän ajan.

Minulta tosiaan löytyy kyllä parin talven takaisin sininen parkatakki jo Spartoosta tilattuna, mutta nyt kaipaisin jotain erilaista väriä tälle talvelle. https://www.spartoo.fi/Paksut-takit-naiset-st-10617-10168-0.php linkin takaa pääsette tekin tarkastelemaan lähemmin esimerkiksi juuri naisten talvitakkien valikoimaa. Tässä muutamia omia suosikkejani ja nyt tarvitsen apuanne: äänestä mielestäsi kivoimman näköistä takkia minulle!

VOLCOM

NIKE

NOISY MAY

BILLABONG

Valita on itselleni ihan hirveän vaikea, sillä Spartoo.fi sivustolta löytyy niin paljon kaikkea ihanaa. Päällimmäisenä noista takeista mielessäni ovat kuitenkin Billabongin takit (värivaihtoehtoja vain on melkein liian monta!) ja siten tuo Noisy Mayn pörröinen takki. Pelkään vain hieman tuossa pörrötakissa sitä, että näyttäisin joltain alpakalta se päällä? Hah. Todella monille tuollaiset sopii ja olen aina kuolannut, mutta hieman epävarma siitä, mahtaisiko sopia lainkaan minulle. Billabongin parka olisi käytännöllinen.

Ja mikäli luottaisi puhtaasti mustan klassiseen voimaan, olisi takki myös monikäyttöinen ja varmasti monta vuotta ahkerassa käytössä – mikä onkin tärkeää. On tärkeää hankkia vain tarpeeseen. Tänä päivänä kulutushysteria on melkoinen ja verkkokauppoja kritisoidaan aika paljon. Mutta mielestäni verkkokaupoissa on se hyvä puoli, että ehdit oikeasti sovitella tuotetta rauhassa kotona ja miettiä tarvitsetko sen todella. Palauttaminen on etenkin Spartoolla todella helppoa ja vaivatonta – papukaijamerkki!

Kaupallinen yhteistyö: Spartoo.fi

3 kommenttia

  1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Hmm. Saattaisin ehkä päätyä näistä antamaan ääneni Nikelle 😀

  2. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

    Tuo tekoturkis näyttää kivalta, jotenkin uudenlaiselta! Ei ainakaan raidallista urheilutakkia, jos et sitten ole sitä vaan urheiluun etsimässä.

  3. Sonja kirjoitti:

    Billabong vaikuttaa tosi käytännölliseltä ja vedenpitävältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *