Hae
Yhtä kuin

Ihan kaasona – wau mitkä häät!

WAU mitkä häät! Ei ole tällä hetkellä hirveästi enempää sanoja. Olo on aika haikea, nyt kun yhden parhaista ystävistäni häät ovat ohitse. Niin paljon kuin niissä olikin tekemistä, silti sitä jää jotenkin kaipaamaan kuitenkin. Olen onneksi kuullut, että tämä haikailu on aika yleistä häiden jälkeen, joten ehkä tästä vielä pääsee toipumaankin. Onneksi. Ja onneksi muistot jäävät elämään monina ihanina valokuvina! Vaikkakin niiden räpsimiseen ei meinannut kyllä aika hirveästi riittää, sillä kokoajan sai olla menossa tai valmistelemassa seuraavaa numeroa. Mutta se kaikki oli ehdottomasti sen arvoista. Rakkautta rakkautta!

Sen kunnian lisäksi, että sain toimia häissä yhtenä viidestä kaasosta, sain myös kunnian juontaa häät. Vaikka olenkin juontanut ammatikseni kaikenlaista elämäni varrella, pienehköistä festareista yökerhoihin ja tapahtumiin – niin kyllä se tällaisen tauon jälkeen hieman jännitti. Onneksi korviini kantautui positiivista palautetta, joten toivottavasti oikeastikin homma sujui hyvin! Kaikista eniten odotin ehkä ”Haluatko anopiksi” ohjelmanumeron juontoa, sillä sain eläytyä itse Jaajo Linnonmaan rooliin. Tunnelma oli käheä, kiitos hyvän DJ:n Teemu Koikkalaisen taidokkaan eläytymisen efekteineen ja tunnareineen.

Erityisen tyytyväinen olen myös siihen, miten hyvin tultiin kaasojen kanssa juttuun. Toisinaan sitä kuulee hirveitä kauhutarinoita tappeluista ennen häitä. Meillä oli hyvä tiimihenki! Ja katsokaa nyt miten upeasti meidän mekot sointuivat yhteen, vaikka jokainen osti mekon itsekseen. Alunperin mekkojen piti olla vihreät tai viininpunaiset – mutta olivat nämäkin kyllä varsin nätit. Oli myös todella hyvä tuuri, että saimme jokaisen tukkaan laitettua samanlaisen kampauksen! Sekään ei ollut ennalta aivan itsestäänselvää, minullakin kun on nykyään entistä paljon lyhyempi tukka. Vaikea muuten arvata kuka olen tuosta kuvasta? Heh, pieni pituusero.

Koko päivän oli pakko jemmata rintsikoissa nenäliinaa, sillä onhan se nyt iso juttu. Tyyppi, jonka olen tuntenut syntymästäni saakka meni naimisiin! Melkein alkaa niiskuttaminen jo pelkästä ajatuksestakin. Onneksi ensi syksynä on yhden toisen parhaista ystävistäni häät, hänetkin tuntenut jo 20 vuotta! Niin se aika rientää. Mutta ihanaa, että häitä tulee lisääkin vielä koettavaksi.

Rakkautta ja onnellisia vuosia teille, Noora ja Kristian!

2 kommenttia

  1. Saara kirjoitti:

    Oli varmasti ihanat häät! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *