Hae
Yhtä kuin

Marraskuu uudessa keittiössä

Marraskuiset aamupäivät ovat täynnä tunnelmaa, etenkin täällä uudessa omassa kodissani. 63 neliötä täynnä omaa ja tyttären tilaa. Olo on onnellinen. Paljon on vielä tekemistä, eikä asunto näytä vielä kokonaan meiltä, mutta tiedättekö – se ei oikeastaan edes haittaa. Sisälläni on pitkästä aikaa sellainen rauha ja hyvä fiilis, sellainen että elämällä on varmasti vielä paljon annettavaa. Se ehkä selittää sen, ettei sisustamisen ja remppaamisen kanssa ole aivan järkyttävä kiire, jo tämä matka on sellainen että haluan fiilistellä siitä täysillä. Olohuoneen repsottavat mummotapetit ovat nekin aika sympaattiset omalla tavallaan, vaikka tietysti odotan myös niiden poistoa ja seinien maalausta kutkuttavalla innostuksella. Mutta kaikki aikanaan. Terveisin maailman malttamattomin ihminen. En todellakaan tiedä mistä tämä rauhallisuus kumpuaa.

Tähän puulaatikkoon on tarkoitus laittaa tuoreita yrttejä, nyt niitä esittää perinteiset Ikean halppistekokasvit. Ja ne eivät edes ole tuonne sopivan kokoiset, mutta ei se mitään. Kaikki aikanaan. Vanhan kahvimyllyn olen saanut äidiltäni lahjaksi ja se toimii yhä. Se on söpö.

Eilen sain kivan yllätyksen töihin, kukkalähetti toi tuon kuvissa näkyvän kimpun. Kortissa ei ollut allekirjoitusta, mutta sitäkin parempi vihjaus silti lähettäjästä: ”Kohta päästään pulkkamäkeen”.

4 kommenttia

 1. Melissa Laitakari kirjoitti:

  Söpö keittiö. Ihanaa kun oma koti alkaa rakentua ja siinä viihtyy 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 2. Jonna / Palasia arjestani kirjoitti:

  Hah, sulla on juuri sellainen keittiö kuin itse haluaisin! Meillä on valkoiset kaapit ja tummat tasot sekä välitila. Meille on tulossa remppa koko taloyhtiöön, jossa keittiö revitään auki. Sanoinkin taannoin miehelle, että siinä samalla vaihdetaan tasot ja välitilakin valoisemmiksi 🙂

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Itselläni keittiössä edelleenkin tietyt esineet etsivät paikkaansa, mutta kaikki ajallaan 😀

 4. Hengittävää elämää etsimässä / Niina Juutilainen kirjoitti:

  Kiitos =) Kaunis keittiö ja ihana oli lukea rauhastanne, se huokui tänne tekstin toiselle puolen <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *