Hae
Yhtä kuin
Kaupallinen yhteistyö

Lapselle tärkein asia joululomassa

Kaupallinen yhteistyö: Martinex.fi

Lapselle tärkein joululomassa? Lahjat ja joulupukki? No tavallaan, mutta niitäkin suurempaan merkitykseen nouset sinä itse. Kiireisen arjen keskeltä on suorastaan luksusta päästä viettämään vanhempien kanssa aikaa kokopäiväisesti. Kunhan vanhempi vain muistaa olla oikeasti läsnä. Puhelin on ihan ok laittaa hetkeksi kiinni.

Lomilla on silti myös hetkiä, kun meinaa lähteä järki ja toivoo, että arki taas alkaisi. Mutta silloin on hyvä muistuttaa itseään siitä, miten vähän oikeasti moni meistä pääsee kunnolla viettämään aikaa lapsensa kanssa. Meillä ainakin arki on yhtä juoksua. Aamulla aikaisin bussilla päiväkotiin, töihin ja taas sama rumba, että pääsemme kotiin. Kotona ruuan valmistus ja ehkä tunnin verran leikkiä – iltakylpy ja nukkumaan. Sama alusta uudelleen ja uudelleen, päivästä toiseen.

 

Saimme vähän aikaa sitten Martinex.fi verkkokaupasta ihanan Tuutikki -termospullon ja astioita. Tuo termospullo onkin päässyt jo muutamaankin otteeseen meillä mukaan retkille, kuten pulkkamäkeen. Voi miten toivoisimmekaan, että pääsisimme nyt myös joululomalla taas pulkkamäkeen! Termospullo on siitä kätevä, että se on malliltaan ohut ja kevyt – sujahtaa näppärästi kassiin tai reppuun. Tähän isompaan malliin mahtuu noin kahdelle hengelle glögimukilliset. Hinta termarilla on myös todella maltillinen, vain 16,90€. Erityisen ihana lahjaidea.

Meillä on suunnitelmissa nauttia yhteisestä ajasta erilaisten pelien ja leikkien parissa. Toivottavasti myös sen pulkkamäen! Onneksi on kaksi pitkää viikkoa aikaa toivoa lunta.

Kaupallinen yhteistyö: Martinex.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *