Hae
Yhtä kuin

Viikonlopun vuoristorata, ylös ja alas

Sunnuntai, huokaus. Siinä se viikonloppu taas huristeli ohitse vaihde vitosella. Perjantaina oltiin myöhään vasta kotona, joten ei tehty mitään erikoista, oltiin vain ja mentiin nukkumaan ajoissa. Perjantait kuluu aina ihan huomaamatta.

Lauantaina tiedossa olisi ollut kuvauskeikka illalla, mutta en valitettavasti saanut lapsenvahtia – joten se jäi sitten välistä ja suunnattiin tytön kanssa kahdestaan HopLoppiin. Kuulostaa iisiltä, mutta kun kulkee bussilla – jo pelkästään bussimatkoihin menee vaihtoineen parisen tuntia. HopLopissa viihdyttiin jopa vähän vajaa viisi tuntia. HUHH. Mutta meillä oli kyllä aivan superhauskaa tytön kanssa riekkuessa.

Mutta. HopLopista saatiin sitten illalla tuliaisena jokin ihana pöpö (yllätys?) ja neiti oksensi koko yön, ja olo on yhä melko heikko. Toivon TODELLA, että tuo pöpö ei tartu minullekin. Ei olisi aikaa olla kipeänä. Vaikka no, eipä kai kellään ole sille sopivaa hetkeäkään. Mutta ihan näin amatöörivirheen tehneenä, ei ehkä paras aika mennä noihin paikkoihin näin lämpöisten säiden vallitessa tähän aikaan vuodesta..

Huominen menee vielä kotosalla kuitenkin, mutta josko sitten tiistaina täysillä sukellus arjen keskelle! Minulle on yllättäen jälleen miljoona asiaa to do -listallani ja olisi hienoa päästä pyyhkimään niistä edes puolet pois nopeasti.

Kaikesta tästä huolimatta sunnuntain fiilis on ihan kiva. Asunnossa on kaaos eilisen juoksentelun ja mattojen rullailujen, sohvan päällystämisien vuoksi – mutta kuitenkin. Pesukone pesee kolmatta tai jopa neljättä koneellista. Jännä, miten paljon voi fiilikseen auttaa kaikesta huolimatta auringon pilkahdus, pannullinen kahvia ja pari appelsiinia. Tätä fiilistä kun saisi enemmän myös arkeensa. Pitäisi varmaan herätä aina ennen klo 5, niin ehtisi nauttia aamuista. Mutta kun torkutus ja nukkuminen ja väsymys. Ja ja ja ja ja.

Ensi viikolla ajattelin ottaa eteisen tehosteseinän maalauksen työlistalleni. Olohuoneessa kun menee vielä niin paljon aikaa loppusäädöissä ennen maalailuja. Tahdon jotain konkreettista jo aikaan. Eteiseen tulee mattamusta tehosteseinä ja en malta millään odottaa lopputulosta – ihanaa!

Ensi viikolla ajattelin myös uudelleen yrittää saada kuvausaikataulut ynnättyä yhteen, josko sitten ehtisin ottaa kameran kainaloon ja suunnata baanalle! On kyllä haastavaa, kun ei ole ketään vakituista lapsenvahtia tässä lähellä olemassa. Pääsääntöisesti viikonloppuni menevät siis nyt tytön kanssa kaksin.

Ps. Nämä kuvien valkoiset astiat on muuten saatu Martinexin verkkokaupasta, ja pääset tutkimaan niitä halutessasi paremmin TÄSTÄ  LINKISTÄ.

Rauhaisaa  – mutta energistä viikkoa jokaiselle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *