Hae
Yhtä kuin

Aikaa parisuhteelle; Original Sokos Hotel Lappee

Original Sokos Hotel Lappee kutsui meidät luokseen vierailulle, ja mehän lähdimme! Meillä on huhtikuussa vuosipäivä, joten päätimme juhlistaa sitä samalla hieman etukäteen. Näin vanhempina sitä kun ei ihan tosta vaan aina päästä lähtemään reissuun. Kaikkea täytyy aina valmistella paljon ja hyvin paljon ennakkoon. Spontaanius on melko vähäistä nykyään.. Joten oli ihanaa, kun saimme tilaisuuden pieneen hetkeen ihan kahdestaan! Tuli tarpeeseen.
Saimme käyttöömme hulppean, saunallisen sviitin vierailumme ajaksi. Ihan rehellisesti täytyy nyt kyllä sanoa, että ehdottomasti yksi upeimmista sviiteistä, missä olemme ikinä olleet. Todella tunnelmallinen! Se oli samanaikaisesti kotoisa ja ylellinen, aivan ihana. Pohdimmekin, että kerrankin sellainen huone, jossa voisi kuvitella vaikka melkein asuvansa. Ja se on mielestäni kyllä suuri kehu.Sokos Hotel Lappee sijaitsee täydellisellä paikalla, keskustassa ja vieläpä osana isoa kauppakeskusta, IsoKristiinaa. Mikäli haluat shoppailla, et tarvitse edes takkia! Pääset suoraan hotellista vaikkapa vaatekaupoille, ilman, että tarvitsisi sadesäässäkään hipsiä kaduilla. Huippua, vai mitä?

IsoKristiinassa sijaitsee myös Emotionin kauneushoitola, ja hotellista meille vinkattiinkin sen kivoja hoitoja. Yllätimme yhdessä Emotionin kanssa Jassen, ja hänelle järjestettiin aika intialaiseen päähierontaan! Jasse kertoi, että hieronta teki todella hyvää ja aikoo jatkossakin alkaa käydä hieronnoissa. Tämä oli loistava lisä tällaiseen parisuhdereissuun, jossa on tarkoituksena rentoutua.
Mikäli majoitutte Lappeessa, kannattaa varata aika myös johonkin kivaan hoitoon, taikka hierontaan Emotionista. Pääset tutkimaan heidän tarjontaansa TÄSTÄ.
Saimme kunnian testata myös  Ravintola Trattorian italialaisen menun. Menu on tarkoitettu seurueille, vähintään kahdelle hengelle. Meille siitä todellakin riitti runsaasti syömistä jaettavaksi! Pohdimme, että aivan täydellinen tuo menu olisi noin neljälle hengelle. Sellainen mukava illan aloitus, yhdessä kokoontuen saman pöydän äärelle maistelemaan ja jakamaan herkkuja. Huh, vieläkin tulee vesi kielelle, kun katselee näitä kuvia!

Voimme lämpimästi suositella testaamaan tämän menun.Palvelu ravintolassa oli nopeaa ja ystävällistä, tunnelma oli myös ihanan lämpöinen kynttilöiden palaessa sopivasti valaisten.


Ravintolan jälkeen suuntasimme vielä hotellin Soul -baariin ja nautimme yhdet virkistävät juomat ennen saunomista sviitissämme.

Saunan jälkeen alkoikin väsymys hieman painaa, olimmehan reissanneet pitkän matkan. Vaihdoimme junaakin kolme kertaa! Mutta oli kivaa vaihtelua saada saunoa ilman, että joku herää uniltaan, tai kiipeilee pitkin lauteita.. Suosittelemmekin jokaiselle pariskunnalle välillä pientä pakomatkaa arjesta.

Matka oli oikein onnistunut ja nautimme hotellista kovasti. Aloimme jo hieman pohtia seuraavaa reissua Lappeenrantaan, jotenkin tämä kaupunki on onnistunut tekemään meihin vaikutuksen. Ensimmäisellä kerralla toki liftasimme sinne, ja yövyimme teltassa, joten tämä reissu oli nyt meiltä melkoista edistystä, haha. Ainoa asia, joka jäi hieman harmittamaan on, ettemme ehtineet käydä uimassa hotellin saunaosastolla. Mutta ehkäpä sitten seuraavalla kerralla, tulemme tänne kyllä mielellämme uudestaankin.

Mitäs sanotte, aika ihanan näköistä? Mikäli reissuhammasta alkoi kolottaa, voitte varata oman huoneenne Lappeeseen TÄÄLTÄ.

– Jane

4 kommenttia

 1. MINI kirjoitti:

  Kivalta näyttää hotelli ja tuolla Trattoria ravintolassa on varmasti hyvä ruoka (täällä Jyväskylässä on myös ko. ravintola mutta en ole vielä siellä käynyt). Lappeenrantaan voisi ajatella joskus lomareissua ja se on varmasti kaunis kaupunki kesällä.

 2. Henna - Pakkomielteitä. Minullako? kirjoitti:

  Ai vitsi,miltä näyttää! Kelpais mullekin 🙂

  henna
  http://www.stoori.fi/pakkomielteita

 3. Minnea Muru kirjoitti:

  Voi vitsi, miten ihanasti teitä on hemmoteltu! Ja iso peukku parisuhdeajalle! Kiireen ja työn keskellä olisi ihana saada välillä rentoutua yhdessä! Huippu juttu! Näyttää upealta paikalta tuo Sokos Hotel Lappee!

 4. hannamaria kirjoitti:

  Kuulostaa niin ihanalle reissulle! Trattorian menu on kyllä ihan paras, oon parisen kertaa käyny täällä Jyväskylässä ja se on kyllä ihana 😀

  hanna
  http://www.hannamariav.com

Kommentointi on suljettu.