Hae
Yhtä kuin

Takapihan laittoa; Ekotuolit toivat kesän!

Viime kesänä muutimme juhannuksen aikoihin tänne omaan kotiimme, emmekä ehtineet vielä yhtään laittamaan takapihaamme. Nyt aloimmekin suunnitella innolla terassiamme, ja pääsimme tekemään yhteistyötä Pihanon kanssa.

Pihano on terassi-, ja parveketilojen ammattilainen, ja heiltä voi kätevästi hankkia itselleen toinen toistaan upeampia kalusteita, grillejä, terassirakenteita, valaisimia.. Voisimme väittää, että heiltä löydätte kaiken mitä tarvitsette luodaksenne viihtyisän oleskelutilan. Me saimme heiltä terassillemme upeat ja kauan himoitsemamme EcoFurn-kalusteet.

”Ekotuolit ovat kauniita ja luonnolle ystävällisiä designkalusteita. Ekotuolit sopivat muotoilunsa ansiosta erinomaisesti ulko- ja sisäkäyttöön. Ekotuoli on valmistettu puusta ja hamppuköydestä, joten se on yhtä luonnollinen kuin luonto itse. Ekotuolin voit sijoittaa saunan yhteyteen, terassille, parvekkeelle rannalle tai vaikka laiturille” -Pihano.fi

Valitsimme Pihanon kanssa meille harmaat, mäntyiset Ekotuolit ja niihin sopivan sivupöydän.
Tuolit toimitetaan osissa, mutta ne oli yllättävän helppoa koota. Tarvittaessa netistä löytyy kuitenkin myös kokoamisvideoita. Itsehän toki vain katselin tyytyväisenä vierestä, kun Jasse kokosi meille tuolit.Kokoaminen sujui nopeasti ja pian jo pääsimmekin löhöämään niihin kauniissa kesäillassa.


Vaikka terassin laittomme onkin vielä todella kesken, olemme erittäin tyytyväisiä uusiin kalusteisiimme. Ne ovat juuri meidän tyylisiämme ja olemmekin pohtineet niiden hankintaa jo asuntomessuilta saakka.

Vielä on suunnitteilla (terassin pesun!) lisäksi mm. pieni kasvihuone, valaisimia, grillaustila ja paljon erilaisten kukkien ja yrttien kasvattelua. Nyt puutarhastamme löytyy mustaherukkaa, vadelmaa ja punaviinimarjaa. Vähän olen kahden vaiheilla, laittaisinko vielä karviasmarjojakin.. Nam. Toki tilaa on rajallisesti, ja nurmikollekin on hyvä jättää sijaa.

Kyllä kelpasi nauttia lasilliset uusien kalusteiden kunniaksi, kippis! Oletteko te jo ehtineet tutustua Ekotuoleihin? Meille ne toivat mukanaan kesän ja leppoisan olotilan, tervetuloa kesä, olemme odottaneetkin jo sinua kovasti!

Lisää Pihanoon ja Ekotuoleihin pääsette tutustumaan TÄSTÄ.

– Jane

11 kommenttia

 1. MINI kirjoitti:

  Ekotuolit on kyllä kivannäköiset!

 2. Minnea Muru kirjoitti:

  Ihanan näköiset ekotuolit! Itsekin kaipaisin jotain löhötuolia terassille 🙂 Kyllä noissa kelpaa rentoutua!

 3. Jane / Yhtä kuin kolme -blogi kirjoitti:

  Ovat kyllä todella mukavat 🙂 Toivottavasti löydät sopivan tuolin myös <3

 4. Jane / Yhtä kuin kolme -blogi kirjoitti:

  Ovat kyllä todella mukavat 🙂 Toivottavasti löydät sopivan tuolin myös <3

 5. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  Noi tuolit on todella kauniit kesäpihalle, kyllä nyt kelpaa nauttia kesästä 🙂

 6. Reetta Ekström kirjoitti:

  Onpa kauniit noi tuolit, tosi hyvä valinta! 🙂

 7. Jane / Yhtä kuin kolme -blogi kirjoitti:

  Tekevät kyllä pihan ilmeelle paljon! <3

 8. Jane / Yhtä kuin kolme -blogi kirjoitti:

  Tykätään kyllä paljon!! ?

 9. Emilia kirjoitti:

  Nää on niin kauniit! Ihailin näitä Supermessuilla vuosi sitten ja jäänyt mieleen, vielä joskus.. <3

 10. Jane / Yhtä kuin kolme -blogi kirjoitti:

  Meillekin nämä jäivät messuilta mieleen niin hyvin, että ihanaa, kun ovat vihdoin täällä! <3

Kommentointi on suljettu.