Hae
Yhtä kuin

Baarista lapsen sänkyyn nukkumaan, olipa virkistävää

Viime aikoina on olo tuntunut arjessa hirveän tahmealta. Postilaatikko täynnä laskuja, töissä deadlineja ja pitkää To Do -listaa.. Kaipasin jotain piristävää ja onneksi sainkin kasan ystäviäni pitkästä aikaa yökylään viime viikonloppuna. Viimeksi olin viihteellä melkein kaksi kuukautta sitten, joten oli jo aikakin päästä tuulettumaan. Tilasin kaiffareiltani irtioton kaikesta ja sen myös sain!

AIKAA KUNNOLLA KUULUMISIEN VAIHTAMISEEN

Aloitimme iltamme kuohuviinillä ja nautimme sopivan rouheaa tacopeltiä kaikessa rauhassa kuulumisia vaihtaen. Jälkkäriksi sai jokainen tuunailla oman vohvelinsa tuoreilla marjoilla, nam! Sitten olikin aika jatkaa erilaisten drinkkien parissa. Voi miten olinkaan kaivannut kunnon terapiasessiota heidän kanssaan! Ja no, myös alkoholia. Mitä sitä kieltämään. On onni omistaa ystäviä, joille voi kertoa ihan kaiken. Tuntuu, että murheet muuttivat mittakaavansa välittömästi, kun sai jakaa asioita heidän kanssaan. Tiedätte varmaan tunteen? Välillä tuntuu, että kertyy vähän liikaa painoa yhteen pääkoppaan yksin selvitettäväksi. Tällaisia seittejä ja kiemuroita varten on olemassa luottoystävät. Ajatella, että yhdenkin heistä kanssa olemme olleet ystäviä jo peräti 20 vuotta. Toivottavasti myös vielä tuplasti edessä yhteisiä vuosia. Tukipilareita. Ankkureita. Jne. Yksisilmäys meikäläiseen ja he tietävät abaut kaiken.

JATKOT KESKUSTASSA

Jatkoimme iltaamme Tampereen keskustassa yökerhon muodossa ja oli kyllä aivan loistava ilta! Teimme myös mielenkiintoisen havainnon, että liikkeellä oli erityisen paljon jengiä, joilla oli erityisen hyvä purukalusto. Hah. Matkalla keskustaan taksikuski oli hyvällä asenteella ja saimme kuunnella omaa toivemusiikkiamme automatkan ajan. Tämä on aina piristävää ja täten tunnelma pysyy yllä yökerhoon saakka. Harrastatteko te tällaista musiikkihäiriköintiä asioidessanne takseissa? Tämä alkaa olla meillä jo melko yleistä, vaikkakin todella monet kuskit jo itse kysyvät taksiin astuessa, että olisiko meillä toiveita musiikin suhteen. Loistopalvelua.

Yökerhossa istuimme alkuun livepuolella, jossa saimme mukavasti myös omia toivekappaleitamme sielläkin läpi! Miten hienolta kuulostikaan, kun puoli baaria hoilaa yhdessä ”todella kaunis” biisiä hurmiossa miehen säestäessä kitarallaan. No, ehkä se ei olisi kuulostanut yhtä hyvältä selvinpäin.. Mutta kuitenkin. Kruunasi kuitenkin iltamme alun. Sain myös erilaisia haasteita ystäviltäni asiaan jos toiseenkin liittyen ja hävisin ne tietysti. Shottia naamaan, nainen. Loppuilta menikin tanssilattialla pyllyä heilutellen. Säännöllisin väliajoin on vain PAKKO päästä tanssimaan ulos, tai tuntuu ettei saa energioitaan purettua tarpeeksi. Toki tästä kyseisestä yökerhosta löytyy myös aika paljon ulkomaalaistaustaisia mieshenkilöitä, joita saa vähän enemmän ravistella irti, mikä on toisinaan vähän ehkä rasittavaa. Enkä tarkoita tätä silti mitenkään rasistisesti. Pohjautuu vain omiin, toistuviin kokemuksiini tässä yksittäisessä yökerhossa. Mutta onneksi GT maistuu aina yhtä hyvältä.

LAPSEN SÄNKYYN NUKKUMAAN, HIK

Kotiin huristellessa minulla ja yhdellä ystävälläni oli kaamea hikka, josta ei meinannut tulla kyllä millään loppua. Kuulosti toisaalta aika svengaavalta, kun kumpikin hikotteli vuorotellen. Luovutin parisängyn kahdelle ystävälleni ja sohvan yhdelle. Itse päädyin nukkumaan 3-vuotiaamme sänkyyn. Alkuillasta vielä arvoimme, mahtavatko kaikki päätyä nukkumaan samaan osoitteeseen, mutta kyllähän me nyt yhtä pidettiin loppuun saakka. Ihme kyllä muuten, että se kolmevuotiaan sänky kestää minua ihan hyvin. Toistaiseksi. Pituuden suhteen ei sitten mitään hätää tällaisena kirppuna olekaan, heh. Yleensä en koskaan osaa nukkua darrassa pidempään kuin aamu seitsemään, mutta nyt mentiin mukavasti puoleenpäivään saakka höyhensaarilla liidellen. Kunnes oli aika keittää kupposet kahvia ja sanoa ystäville heipat. Ensin toki katsoimme muutaman jakson tuttuun tapaan Simpsoneita. Kuten hyviin krapulatapoihin kuuluu.

Tämä viikonloppu teki niin hyvää, että janoan samanlaisia myös paljon lisää. Toivottavasti pian saadaan jälleen raivattua kalentereistamme tilaa vastaavalle!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *