Hae
Yhtä kuin
Kaupallinen yhteistyö

Ilahduta ystävää tai itseäsi eurolla

Kaupallinen yhteistyö: FokusMedia

Ystävänpäivänä moni muistaa ystäviään ja puolisoaan erilaisin lahjoin ja kehottaisinkin kiinnittämään huomiota lahjan kestävyyteen ja järkevyyteen. Onko järkeä ostaa krääsää? Voisiko miettiä jotain, josta riittäisi iloa pidemmäksikin aikaa? Lehti on lahja, joka kestää. Itse sain juuri ystävältäni ison kasan vanhoja sisustuslehtiä ja voi miten innoissani olinkaan. Lehtiä voi lukea aina uudelleen ja uudelleen. Luonnollisesti ison kahvimukillisen kera.. Nyt onkin loistava tilaisuus ilahduttaa ystävää tai itseään huikean kivalla FokusMedian ystävänpäivänedulla, vain eurolla Koti ja keittiö -lehden näytenumero! Koti ja keittiö -lehti on kauniita kotijuttuja, ihania sisutusideoita ja herkkuja viikonloppuun. Koti ja keittiö -tutustumisnumero ilmestyy 26.3.2020 ja tarjous on voimassa 16.2. saakka.   KLIKKAA EURON TARJOUKSEEN TÄSTÄ 

Usein sitä miettii, että ei viitsi tilata näytelehteä, koska tilaus pitäisi muistaa myös perua. Tässä ei ole sitä hätää, sillä tilaus loppuu yhden numeron jälkeen AUTOMAATTISESTI. JES! Tällaisena hattarapäänä arvostan tällaista kätevyyttä todella suuresti. Jos kuitenkin haluaisit ilahduttaa esimerkiksi sitä ystävääsi peräti useamminkin, niin tässä myös loistava tarjous pidemmästä tilauksesta: KLIKKAA 5KK TARJOUKSEEN TÄSTÄ

 

Ihanaa ystävänpäivää!

Kaupallinen yhteistyö: FokusMedia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *